Спободалось у нас? Маєте зауваження?
Залишіть відгук — Ваша думка формує нас! Дякуємо 🙂

Залишіть свій коментар та отримайте комплімент від закладу!

Маєте питання, що потребує особисто огбговорення?

   Телефонуйте 067 400 15 56

  Пишіть  sparelaxsvclub@gmail.com


Ви також можете почитати/залишити відгук у Google Картах


Відгуки про спа салон «Spa Relax»


Олена

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Отримала у подарунок сертифікат у СПА салон SPA RELAX, дякую усій команді за незабутні відчуття, я по справжньому ожила! Ви найкращі! Рада була знайомству зі справжніми професіоналами своєї справи.

11 травня 2022
Світлана Сурник

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні в мене виникло питання що подарувати подрузі?
І раптом я побачила в ФБ рекламу салону СПА-релаксу С/В-клубу і відповідь знайшлась сама по собі.
Я обрала сертифікат релаксуючого масажу.
Мені здається ,що це найкращий подарунок для хорошої подруги.

10 травня 2022
Юлія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сегодня я побывала на гидромассаже. Спасибо большое мастеру Ярославе за профессионализм и позитивную атмосферу. Я осталась очень довольна потому что чувствовала себя после процедуры очень расслабленно и легко. Советую каждому попробовать, ведь это прекрасно подходит тем, кто хочет скорректировать фигуру и разогнать лимфу) обязательно прийду ещё раз))

7 травня 2022
Аліса

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні відвідувала послугу Гідромасажу у майстра Ярослава.
Персонал салону ввічливо пояснили як відбувається процедура, Ярослав професійно зробив гідромасаж, приємна атмосфера і співробітники. Раджу всім хто хоче покращити своє самопочуття, відновити тонус м‘язів, та просто приємно провести вільний час🙏

5 травня 2022
Татьяна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Вчера посетила СПА-салон роликово-вакуумный массаж. Процедура просто -, супер. Кто хочет к лету сделать коррекцию фигуры – это самое оно. Заботливый персонал сделал все, чтобы было комфортно, приятно и совсем не больно. А результат: настроение + и лишние кг –
ОЧЕНЬ всем рекомендую, а сама вернусь сюда ещё не раз. Особая благодарность директору салона за заботу о каждом клиенте.

3 травня 2022
Ірина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго Дня. Сьогодні у мене завершився курс лікувального масажу. Хочу подякувати усьому колективу спа салону, а окремо масажистці Ярославі. Професійна, чуйна , надала безліч корисних порад а головне зробила прекрасний масаж. Рекомендую !!!

28 квітня 2022
Ольга

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні я відвідала Спа-Релакс , залишилась задоволеною. Мені подарували сертифікат на пілінг Лакшмі, вирішила ним скористатися і була приємно здивована привітністю та професіоналізмом персоналу.Обов’язково відвідаю ще раз , і всім раджу записатися у цей спа-салон.

25 квітня 2022
Тетяна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідали з чоловіком та сином SPA RELAX по подарунковому сертифікату ” Релакс-Захоплення”. Відпочиваємо не вперше, але в цей раз було все по-особливому! Парна була чудова! А масаж від майстра Максима був просто вражаючим,неймовірним, неперевершеним,блискучим! (мені є з чим порівняти).Відчуття не передати! Просто потрібно завітати в СВ та відчути на собі особливість роботи даного майстра! Щиро рекомендую! Чоловікові робила масаж майстер Наталя- чоловік також вражений її майстерністю та безмежно задоволений! У сина був майстер Дмитро- син отримав неймовірно позитивні емоції та дуже задоволений!
Я рекомендую SPA RELAX- зробіть приємний подарунок собі та близьким, повірте, цей відпочинок буде НЕЗАБУТНІМ!

20 квітня 2022
Діана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Вперше відвідала ваш спа-салон і залишилася в приємному враженні. Все було чудово. Персонал привітний і вічливий.Ставлення на вищому рівні. Змогла повністю розслабитися і відновити свою силу та енергію. Дякую вам велике))

19 квітня 2022
Валерія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні я влаштувала собі ідеальний недільний ранок у спа салоні SPA RELAX! Я відвідала релаксуючий масаж, а після скористалася послугою манікюру. Сподобалось усе, персонал, атмосфера, хочу відмітити чистоту , приємно знаходитись у салоні. Сервіс на вищому рівні!

10 квітня 2022
Дмитро

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні відвідав салон Спарелакс, був на класичному масажі. Масажист Андрій мені дуже сподобався, справжній професіонал і приємна людина.

10 квітня 2022
Oleg

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Найкращий сервіс, найприємніший персонал, чудовий відпочинок. Безперечно, найкращий заклад!!!.

4 квітня 2022
Марго

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Відмінний заклад. У Spa Relax зустрічають приємні дівчата-адміністратори, які допомогають залишити речі та підготуватися до відпочинку. Після, я мала досвід роботи з Дмитром, який надавав послугу Виноградного СПА. Ароматні масла, професійно виконані пілінг та масаж значно покращили мій стан. Зону відпочинку рекомендую, навіть самим вибагливим дівчатам)

31 березня 2022
Оксана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго вечора)
Побувала сьогодні на програмі Лакшмі
Що можу сказати? Це просто неймовірно: привітний персонал, приємна атмосфера, майстри професіонали своєї справи, окремо дякую Олексію, він створив настрій на цілий день.

5 лютого 2022
Яна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Рекомендую спробувати Медовий хамам у чудової майстрині Ярослави! Я вражена, моє тіло наче оновилось на всі 100%. !! Настільки уважна, ніжна, а найголовніше професійна людина! Рекомендую, це кращий спа майстер, якого я зустрічала!

2 лютого 2022
Олена

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

ВСЕ СУПЕР!!! НЕЙМОВІРНИЙ РЕЛАКСУЮЧИЙ ВІДПОЧИНОК ВЛАШУВАЛИ МЕНІ МОЇ ДОРОГІ!
Хочу виразити подяку масажисту Вадіму та Олексію! Хлопці зробили крутезний гідромасаж і розслабляючий масаж з ефірними олійками. Я кайфанула! Однозначно 10/10!!

2 лютого 2022
Марина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Посетила СПА Релакс по подарочному сертификату.
Фантастическая атмосфера, очень чисто, приятный персонал.
Массаж, скрабирование, тайский массаж. Полное расслабление. После всех процедур купила сертификат, чтобы ещё посетить этот рай. Спасибо за наслаждение!!!

23 січня 2022
Леся

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Неймовірний відпочинок!
Спа “Лакшмі” з майстром Аліною неперевершене.

16 січня 2022
Майа

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Була на релакс-масажі у майстра Андрія, дуже сподобалося, отримала масу позитивних вражень і круто відпочила

14 січня 2022
Oleg

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Купил у вас сертификат для любимой. 5 баллов вам за грамотное обслуживание, очень ценю это во всех заведениях. Рекомендую для спа отдыха одозначно.

14 січня 2022
Ірина

⭐⭐⭐⭐⭐

10 з 5!!! Сьогодні відсвяткувала своє День Народження в спа.
Дякую Вам. Порадували приємним подарунком . Фрукти та чаювання у зоні релаксу . 3 години задоволення. Дякую керівнику Інні за теплі слова та за вчасну реакцію. Знову буду обов’язково у вас . Дякую

13 січня 2022
Артем

⭐⭐⭐⭐⭐

Відпочивали з дівчиною у спа на програмі Поєднання двох сердець, подарували нам сертифікат на дану послугу. Ми дуже задоволені! Настільки релакснули, відпочили, аж хочеться ще!! Дякую персоналу за сервіс, Ярославі та Ярославу за професійність !!!

25 грудня 2021
Natalia Navrocka

⭐⭐⭐⭐⭐

🌿Дуже сподобався незабутній релакс , який запам’ятається надовго. Спокійний відпочинок. Відчуваєш себе як у чарівному сні🌿💙💙💙🌿

25 грудня 2021
Володимир

⭐⭐⭐⭐⭐

Ходив на спортивний масаж, усім рекомендую !!!! Сервіс на висоті, масажисти молодці ! Прийду ще не одноразово👍🏻

25 грудня 2021
Ірина

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго дня! Хочу порекомендувати спа салон у Хмельницькому Spa Relax ! Надзвичайно приємний колектив, гарне чистеньке приміщення, професіонали, кожен на своєму місці !! Вдячна масажисткам Аліні та Наталії за те, що влаштували мені свято !

25 грудня 2021
Олег

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго дня
Був у кедровій бочці після чого сходив на масаж до Наталії!
Все сподобалось!
Персонал дуже привітний, завжди супроводжують, все детально розказують!
Тому раджу усім сходити та спробувати!!!

Valeria

⭐⭐⭐⭐⭐

Була у спа на тайському масажі, мені неймовірно сподобалось ! Настільки розслабляє, ти почуваєш себе на 7 небі від щастя ! Усім рекомендую відвідати Spa Relax!

19 грудня 2021
Ірина

⭐⭐⭐⭐⭐

Все круто.Всім рекомендую.Обов’язково приїду ще раз.

10 грудня 2021
Вікторія

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідала Спа Релакс , дуже усім задоволена . Це найкращий відпочинок та релакс . Дуже привітний персонал . Дякую за вашу роботу ❤️

3 грудня 2021
Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Масажистка Аліна просто супер!

3 грудня 2021
Valeriy

⭐⭐⭐⭐⭐

Перший раз в житті ходив на тайський масаж. Хотів спробувати новий вид масажу. Дуже сподобалось, нестандартний підхід. Справжня тайка – це дуже колоритно! Відчуття після масажу такі, що ще 15 хв сидів на рецепштні та не хотів нікуди йти, відпочивав “головою”. Дякую, справжній відпочинок!

28 листопада 2021
Александра

⭐⭐⭐⭐⭐

Шикарные) отдыхаю уже далеко не первый раз) Обслуживание прекрасное, обожаю СВ за гостеприимство ❤️ В спорт-зал также хожу сюда 👏🏻

23 листопада 2021
Vikusik

⭐⭐⭐⭐⭐

Якщо починати ранок, то тільки так з масажу у Спа Релакс. Ви – найкращі! Дякую 🤗🤗🤗

19 листопада 2021
Леся

⭐⭐⭐⭐⭐

Відчула на собі чудодійну силу тайського масажу + масаж ніг, це просто фантастика. Атмосфера спокою і релаксу🤗 Якщо у вас був напружений день і є така можливість відвідати цю процедуру, я вам дуже раджу, це повне перезавантаження.🌹🎊

18 листопада 2021
Ульяна Вовк

⭐⭐⭐⭐⭐

В ‘Спа Релакс’ попала можно сказать случайно в дни, пока гостила у сестры. Теперь есть еще один повод приезжать в ваш замечательный салон и замечательный Хмельницкий. Чесно удивлена что таком не очень большом городе есть центры такого уровня. Ваш тайский массаж прекрасен во всех понятиях! Я выiла из кабинета в полном восторге!!! От души благодарна. В следующую поездку к Вам всенепременно!

14 листопада 2021
Леонід

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Мені у вас сподобалось. Вчора придбав сертифікат батькам. Хороший спа комплекс. Дякую.

2 листопада 2021
Олександр

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Відмінний масаж та привітний персонал. Дякую. Прийду знову до вас.

24 жовтня 2021
Ірина

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідувала сьогодні турецький хамам
Все дуже сподобалось ,сервіс на вищому рівні
Буду всім рекомендувати ,обов’язково прийду ще!

4 жовтня 2021
Савичева Лена

⭐⭐⭐⭐⭐

Як для мене особисто, то це найкращий Spa Relax салон у місті Хмельницькому, тому, що чистота нереальна, всі полотенця білесенькі, аж скриплять, аромати манго, та тропічних фруктів можна почути ще з першого поверху,привітний персонал, усі спеціалісти дуже кваліфіковані, роботу свою люблять і її виконують на всі 1000%, в салоні я обслуговуюсь з першого дня відкриття, тут я із задоволенням ходжу на різні масажі, ходжу на тайський масаж, обслуговуюсь у перукаря, дуже подобається апаратний педикюр, прибори використовується після апаратної стерилізації, також косметичні процедури роблю, я завжди задоволена виконаною роботою. Спа релакс, це салон який об’єднав у собі різноманітні стилі масажу, перукарів, косметичні процедури та багато чого цікавого, персонал салону за найкращими цінами у Хмельницькому готовий втілити Ваші мрії у реальність. Рекомендую !! *****

3 жовтня 2021
Jay Quelin

⭐⭐⭐⭐⭐

Went here twice during a few week stay. Both times enjoyed the steam room for an hour followed by a massage. Had one hot stone massage and it was wonderful and one relaxing massage which was also great. I had a pedicure and the lady that did it was awesome, probably one of the best paint jobs I’ve ever had. She was very gentle and took her time. The facility is very clean and the staff is friendly. One of the main ladies at the desk speaks English. The prices are very good. I highly recommend.

1 жовтня 2021
Ірина

⭐⭐⭐⭐⭐

Хочеться відмітити роботу адміністраторів, завжди привітні, посміхаються. Мені все у вас дуже подобається. Масаж просто супер

20 вересня 2021
Вячеслав

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

приезжаю в Хмельницкий не часто.
Но по приезду обязательно приеду в Спа Релакс. Очень вежливый коллектив . Сервис на высоте. Спасибо Инне руководителю . Именно она подбирает самые классные программы для меня. Всегда напомнят и ждут. Это приятно

30 серпня 2021
Олена

⭐⭐⭐⭐⭐

Дякую адміністраторам за швидку оперативність. Потрапила в спа будучи в дорозі. Записали швидко саме тоді , коли мені це було зручно. Все тут орієнтоване на клієнта. Дякую Вам ! Я чудово відпочила! Ви найкращі

30 серпня 2021
Наташа

⭐⭐⭐⭐⭐

Все було на вищому рівні ☺️ турбота про клієнта 🖐️

30 серпня 2021

ПЕРЕГЛЯНУТИ УСІ ВІДГУКИ

Відео-відгуки про спа салон «Spa Relax»