Спободалось у нас? Маєте зауваження?
Залишіть відгук — Ваша думка формує нас! Дякуємо 🙂

Залишіть свій коментар та отримайте комплімент від закладу!

Маєте питання, що потребує особисто огбговорення?

   Телефонуйте 067 400 15 56

  Пишіть  sparelaxsvclub@gmail.com


Ви також можете почитати/залишити відгук у Google Картах


Відгуки про спа центр «Spa Relax»


Ася

⭐⭐⭐⭐⭐

Були вперше. Массаж тайський-божествений,також робила для вагітних…мммм…шик👍 Дуже привітний персонал. Атмосфера,дизайн,аромати….все підібрано супер. 3 години пролетів непомітно . Дякую ще раз і до зустрічі

10 листопада 2019
Лілія

⭐⭐⭐⭐⭐

Я у вас в СПА салоне первый раз. Мне очень понравилось обслуживание в салоне. Очень понравился массаж, который мне делала Мирослава (прим.майстер масажу Мирославочка Кметь ) спасибо большое!!!!

2 листопада 2019
Коля Б.

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Щиро вдячний керівництву за те, що у них праює професіонал своєї справи — масажист ВАДИМ!!!
Усім працівникам без виключення — Д Я К У Ю за високий рівень обслуговування.
Тут справді те місце, куди хочеться повернутися знову. Дякуємо Вам!!!
Мені та моїй сім’ї в черговий раз залишається хороший настрій від очікуваних сподівань!
Бажаємо усім вам процвітання, хороших клієнтів та усього найкращого для КРУТОГО КОЛЕКТИВУ!
Ми обов’язково завітаємо до вас знову!!!
Ще раз прошу відмітити Валима — золоті руки!!!
ДЯКУЄМО! І хорошого дня і гарного настрою

20 жовтня 2019
Ірина Любченко

⭐⭐⭐⭐⭐

Привітний і професійний колектив створює відчуття комфорту і затишку впродовж всього часу перебування у SpaRelax.
Гідровання ніби другий подих дає усьому тілу. Супер!!!
А тайський масаж ніби переносить в країну розслаблення і насолоди. Рекомендую 🙂
❤️

7 вересня 2019
Явроська Лариса

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Син подарував сертифікат “Заряд енергії”. Подумала, що потрібно піти, щоб сина не образити.
Але отримала дуже багато позитиву.
Персонал вічливий, привітний. Чисто, затишно.
Надзвичайно приємно. Ярослава (прим. Ярослава Капітан майстер масажу «Spa Relax») справжній професіонал. Дякую Ярославочка.
Дякую всім, хто підтримує цю чудову атмосферу.
Із задоволенням прийду ще.
А ідея з подарунковими сертифікатами просто чудова.

4 вересня 2019
Вероніка

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні не вперше відвідала ваш салон. Все на вищому рівні! Привітний, чемний персонал. Надзвичайно крута атмосфера, величезне !!!ДЯКУЮ!!! майстру Мирославі (прим. ) за час, який я провела тут. Дякую її вправним ручкам, які занурили мене в справжній релакс. Я отримала справжнє задоволення від обгортання. Буду приходити ще і ще… ❤️❤️❤️
Дякую, що ви є і ви такі круті❣️

25 серпня 2019
Ольга

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Хочу поблагодарить за прекрасное обслуживание, персонал работает на высшем уровне!
Отдельное спасибо Юрию (прим. Юрій Мельник майстер масажу «Spa Relax») массажисту за прекрасное и внимательное отношение. Мастерство заслуживает похвалы и побольше вам клиентов и расширения!!!
Большое спасибо за релакс-время для Мамочки 🙂

19 серпня 2019
Пасєка Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Чудова атмосфера у SPA-RELAX. Дуже задоволена процедурою “Шоколадна Ейфорія”, яку виконувала, обслуговувала Мирослава (прим. Мирослава Кметь, майстер масажу «Spa Relax»). Рекомендую її, як професіонала своєї справи, а саме головне дуже гарне та привітне ставлення до своїх клієнтів. Щиро дякую.
Бажаю Вам процвітання!

27 липня 2019
Наталья

⭐⭐⭐⭐⭐

Была первый раз-шоколадне обгортання( подарок такой мне сделали).,очень все понраивлось))) а особенно мастер-Дмитрий,приятный вежливый -галантный мужчина( рекомендую!!!)…сразу видно мастер-своей работы!!!…атмосфера приятная…ну и девочки- тоже хорошенькие…вежливые!!!.Действиетельно-релакс!!!!!! на 2.5- часа настоящее расслабление))))

15 липня 2019
Тетяна

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже дякую Вам за чудовий мароканський хамам, мені дуже сподобалося все, окреме дякую дуже професійному майстру Мирославі, все було супер, рекомендую всім!

2 липня 2019
Надежда

⭐⭐⭐⭐⭐

Лучший день рождения в жизни. Спасибо мастерам за их работу. Администратору Наталье отдельная благодарность за ее солнечную улыбку.

22 червня 2019
Інна

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже приємні та ввічливі працівники. Массажист Тетяна майстер від”Бога”. Якість обслуговуванея відмінна. Я отримала масу заводолення та зарядилася енергією.Ви справжні професіонали. Щиро дякую, Вам👍😉

16 червня 2019
Козловська Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Замовляла собі спа-комплекс(фітобочка, скрабування та зволоження). Все дуже сподабалось, особливо атмосфера та відношення персоналу. Особлива подяка майстру М.Кметь за чудовий масаж

7 червня 2019
Наталія

⭐⭐⭐

Посетила салон по подарочному сертификату, выбрала “ОЙЛ-МАСАЖ”+педикюр + гель-лак.”ОЙЛ-МАСАЖ”-понравился, приятно. А вот педикюр+гель-лак-мягко говоря никуда не годиться, сразу скажу не помню кто именно делал, не понравился- я имею ввиду качество: форма ногтя, чистка и т.д…. Через две недели пришлось бежать к своему проверенному мастеру. Это во-первых, а во вторых не соответствие цен: на сайте указана цена 400 грн-по факту 450 грн., что абсолютно не стоит того.

Відповідь Адміністрації.
Дякуємо за відгук! Недопрацювання будуть виправлені найближчим часом. А Вас ми чекаємо на масажі знову 🙂

25 травня 2019
Кузко Марія Юріївна

⭐⭐⭐⭐⭐

Велике дякую працівникам салону за таке чудове ставлення до своїх клієнтів.
У захваті від процедур які робила пані Тетяна та інші майстри.
Особливо сподобалась атмосфера самого салону «SPA RELAX»
>Бажаю вам успіху, побільше клієнтів та процвітання!

8 травня 2019
Світлана

⭐⭐⭐⭐⭐

Доброго вечора! Отримала океан задоволення, не уявляла,що може так бути приємно,гарно і корисно.Дуже всім дякую.!!!))

26 квітня 2019
Валентина

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідала салон SPA RELAX. Дякую працівникам салону за гарну атмосферу, приємний, чистий салон, професіоналізм персоналу (а особливо Мирославочка Кметь) та приємний час проведений тут. Процедури, які я проходила, а саме скрабування та обгортання з водоростями (ламінаріями) надзвичайно сподобались, маю бажання звернутися не раз, а також рекомендую вашим клієнтам.
P.S. Дякую своїм подругам за чудовий подарунок — подарунковий сертифікат.
Гарного дня!!!

4 травня 2019
Хрипакова Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Дякую салону SPA RELAX за якісні послуги і привітний персонал!
Особлива подяка масажисту Юрію за “золоті руки”, приємне спілкування, позитивні емоції та гарний настрій!
SPA RELAX Ви даруєте клієнтам бажання людити себе, “балувати” різними процедурами і кайфувати!

3 травня 2019
Надія

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні скористалася послугою “Східні традиції” і відчула СМАК ЖИТТЯ. Вдало поєднаний комплекс послуг допоміг заспокоїти емоції, після останніх подій, за короткий час відновити в собі сили до швидкого перебігу життя.
Персонал, який обслуговує SPA RELAX — доброзичливий, привітний, позитивний, задоволений своєю професією, створює гарний настрій в отриманні послуг. Щира вдячність спеціалістам в проведенні хамаму й тайського масажу!!!
Дякую за користь, яку мені допомогли отримати для тіла, душі та емоційного стану!!!

2 травня 2019
Кравець Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже вдячна пані Мирославі за приємне спілкування, турботливі руки та найкращі враження від SPA RELAX. Всі мої побажання були враховані, атмосфера просто незабутня.
Цінуйте гарних працівників!
До наступних зустрічей!

1 травня 2019

Ваврищук Наталія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Пройшли разом з чоловіком курс лікувального масажу. Дуже сподобалась атмосфера в СПА-релакс, чемний та професійний персонал. Особлива подяка масажистам Мирославі та Юрію за чудові процедури. Обов’язково повернемося до Вас знову. Успіхів Вам

20 березня 2019
Ярослава

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐

Добрый вечер )))Хочу поблагодарить за полученные приятные ощущения !!Говорю от слов своей бабушки .Я ей купила сертификат и она приходила к вам сегодня !!!Очень осталась довольной!!!!Ну и мне приятно что ей понравилось !!!Я к вам тоже приеду когда буду в Хмельницком !!Надеюсь у вас все так же будет хорошо !!!!

10 березня 2019
Тимошенко Алла Сергіївна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Я хочу висловити подяку Вашому колективую Я дуже вражена від обслуговування, дуже все сподобалося

8 березня 2019
Alya Myakotina

⭐⭐⭐⭐⭐

Отличный день в Spa Relax с прекрасным персоналом! 💯👌🥳 Благодарю Вас за подарочек 💐 и за заботу! 💆‍♀️👸🥰🥰🥰 Хочу ещё! ❤️❤️❤️

8 березня 2019
Василевська І.П,

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Самі найкращі враження від персонала і клієнтів Spa Relax клубу СВ! Саме те місце, де відчуваєш себе як богіня!!! Тому що навколо тільки врода, фаховість і насолода! Бажаю усім знайти свій острівець щастя в салоні Spa Relax та спа-центрі Терми

7 березня 2019
Виборнова Анжеліка

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Очень всё понравилось. Чисто, аккуратно. Приятная атмосфера, внимательные девочки. Очень, осень сильно понравилась Мирослава. Аккуратная, умная, отлично делает массаж. Отметьте Мирославу, пожалуйста.
Всем огромное спасибо!

4 березня 2019

Oleg

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Купил у вас сертификат для любимой. 5 баллов вам за грамотное обслуживание, очень ценю это во всех заведениях. Рекомендую для спа отдыха одозначно.

2 березня 2019
Маринелька Позитив

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

На день варенье получила подарок-сертификат Spa Relax от любимой ЛП-69. Уже не в первый раз))) Сегодня посетила гидро массаж и Стоун терапию. Ну очень круто!!! Благодарю Ярославу за удовольствие и расслабление! Волшебница!)

2 березня 2019
Кравчук С.В.

⭐⭐⭐⭐⭐

Дуже вдячна за чудовий масаж від Юри. Народилася на світ. Буду відвідувати обов‘язково, руки у майстра золоті. Хочеться жити!
Дякую.

19 квітня 2019
Nataliya Navrotska

⭐⭐⭐⭐⭐

🌿Дуже сподобався незабутній релакс , який запам’ятається надовго. Спокійний відпочинок. Відчуваєш себе як у чарівному сні🌿💙💙💙🌿

28 лютого 2019

Чабанюк Марія Василівна

⭐⭐⭐⭐⭐

Я дуже хочу виразити Мирославі подяку за таке професійне проведення масажу і пресо-терапії. Мирослава майстер своєї справи, грамотний спеціаліст, людина від Бога. Вона з повагою ставиться до клієнта, з почуттям позитиву. Я людина похилого віку, за своє життя була в санаторіях, водолікарнях, робили мені масажі, но ніде я не зустрічала такої людини, спеціаліста своєї справи, майстра як Мирослава. За час обслуговування вона декілька раз запитує: як вам, добре? Для хворої людини це дуже приємно чути.
Дай Бог їй здоров’я. І взагалі ваш колектив весь дуже приємні і доброзичливі люди.

27 лютого 2019
Параскевич Ольга

⭐⭐⭐⭐⭐

Я хочу висловити велику подяку масажисту Мирославі за її труд, вона дуже гарний фахівець своєї справи. Чуйна доброзичлива людина. Вона дуже, дуже хоче догодити людині, яка прийшла до неї за допомогою. Таких масажистів потрібно цінити і шанувати як зіницю ока, бо таких є мало. І взагалі весь обслуговуючий персонал дуже гарний

24 лютого 2019
Valeriy

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Перший раз в житті ходив на тайський масаж. Хотів спробувати новий вид масажу. Дуже сподобалось, нестандартний підхід. Справжня тайка – це дуже колоритно! Відчуття після масажу такі, що ще 15 хв сидів на рецепштні та не хотів нікуди йти, відпочивав “головою”. Дякую, справжній відпочинок!

20 січня 2019
Оксана

⭐⭐⭐⭐⭐

Залишаю обіцяний відгук тут. Салон чудовий. У нас в місті просто немає з чим навіть зрівняти. Тайський масаж цілковита приголомшлива екзотика. Дякую!

12 січня 2019

Ульяна Вовк

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

В ‘Спа Релакс’ попала можно сказать случайно в дни, пока гостила у сестры. Теперь есть еще один повод приезжать в ваш замечательный салон и замечательный Хмельницкий. Чесно удивлена что таком не очень большом городе есть центры такого уровня. Ваш тайский массаж прекрасен во всех понятиях! Я выiла из кабинета в полном восторге!!! От души благодарна. В следующую поездку к Вам всенепременно!

19 грудня 2018
Леонід

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Мені у вас сподобалось. Вчора придбав сертифікат батькам. Хороший спа комплекс. Дякую.

23 грудня 2018
Савичева Оксана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Як для мене особисто, то це найкращий Spa Relax салон у місті Хмельницькому, тому, що чистота нереальна, всі полотенця білесенькі, аж скриплять, аромати манго, та тропічних фруктів можна почути ще з першого поверху,привітний персонал, усі спеціалісти дуже кваліфіковані, роботу свою люблять і її виконують на всі 1000%, в салоні я обслуговуюсь з першого дня відкриття, тут я із задоволенням ходжу на різні масажі до Світлани, ходжу на тайський масаж, обслуговуюсь у перукаря Ростіка, дуже подобається апаратний педикюр, який робить Леся, прибори використовується після апаратної стерилізації, також косметичні процедури роблю у Альонки, я завжди задоволена виконаною роботою. Спа релакс, це салон який об’єднав у собі різноманітні стилі масажу, перукарів, косметичні процедури та багато чого цікавого, персонал салону за найкращими цінами у Хмельницькому готовий втілити Ваші мрії у реальність. Рекомендую !! *****

1 листопада 2018
Jay Quelin

⭐⭐⭐⭐⭐

Went here twice during a few week stay. Both times enjoyed the steam room for an hour followed by a massage. Had one hot stone massage and it was wonderful and one relaxing massage which was also great. I had a pedicure and the lady that did it was awesome, probably one of the best paint jobs I’ve ever had. She was very gentle and took her time. The facility is very clean and the staff is friendly. One of the main ladies at the desk speaks English. The prices are very good. I highly recommend.

28 жовтня 2018
Julia

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Чисто і затишно. На масажі відпочила душею. У ваших дівчат руки від Бога! Дякую!

27 жовтня 2018
Marina

⭐⭐

Я залишилась не задоволена.Провели не повний спектор процедур на які я була записана,і по часу зробила все швидше на 30 хв раніше.
І завчасно не попередили що у наявності не має олії для повного комплексу процедури!!!

Відповідь Адміністрації.
За фактом отримання відгуку було проведено детальний аналіз ситуації наступним чином:

1) за камерами спостереження у коридорах спа-центру з’ясовано, що тривалість перебування клієнта на процедурі повністю відповідала її регламенту. Повний час перебування клієнтки у спа-зоні (не враховуючи передягання) 1 година 47 хвилин (тривалість процедури 1 година 30 хвилин). Спа-послуги клієнту були наданий у повному обсязі.2) за протоколом процедури «Обгортання» зволоження — це обов’язковий етап, який проводиться з використанням олії, молочка або лосьйону. Усі три засоби однаково-високої якості і використовуються у процедурі або а) за побажанням клієнта б) при відсутності одного засобу майстром рекомендується другий. Усі три засоби однаково-високої якості. Твердження відгуку цит. «завчасно не попередили що у наявності не має олії для повного комплексу» недоречне, адже повідомляти про відсутність засобу, який за протоколом повністю взаємозамінний іншим, не потрібно.
Як підсумок: відгук не є правдивим. Клієнту у спа-центрі «Spa Relax» був наданий повний спектр послуг з використанням якісної, відповідної процедурі косметики.

27 жовтня 2018
Катерина Пасічник

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Прохожу в SPA Relax “СВ-Клуб” курс тайського слім масажу і вакуумно-роликового масажу. Для мене самої несподіванка, наскільки ці процедури шикарно працюють в дуеті!!! Зараз маю разючі зміни. Бачу їх навіть по формі тіла — змінились стегна і сідниці. Шкіра пружна, гладенька, контур тіла чудовий (smiley) Ще дуже задоволена результатами в зоні живота і талії. Зміни дуууже помітні! Майже повністю зник живіт, який 3 роки після пологів вперто “не йшов”. Вже приміряю джинси і блузи студентських років ? І це дарує фантастичну впевненість ? Тому широ рекомендую «Spa Relax» усім, хто хоче швидко і якісно покращити форму тіла!

28 вересня 2018
Альона Мельниченко

⭐⭐⭐⭐⭐Доброго вечора усім!!
Хочу поділитися своїм релаксом з вами. Була на тайському масажі. Сервіс на високому рівні, а професіоналізм СПРАВЖНІХ тайок вражає. Я отримала не лише задоволення, а й розслаблення. Під час масажу здавалося, що душа десь в Таїланді, а тіло легке і в раю. ???Приємні аромати і релаксуюча музика. Дякую Спа Салону за можливість побувати на три метри від рівня неба.. Рекомендую усім!

10 серпня 2018
Оксана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Неймовірно вдячна нашій екзотичній майстрині Енні за oil massage. ? На початку ми дуже активно спілкувались? і я була рада можливості попрактикувати свою англійську але вже на третій хвилині я зрозуміла, що язик мені вже не потрібен (dragonfly)і я прямо з кабінету спа вирушила у віртуальну подорож до (sun) сонячного та такого загадкового Тайланду. ?? Не зважаючи на повну росслабленість тіла я відчувала чітку ясність думок у моїй голові, певно це і є те відчуття золотої середини між інь і ян…

10 вересня 2018
Тетяна Мармолюк

⭐⭐⭐⭐⭐Вперше спробувала в салоні СПА релакс НОВИНКУ – Тайський масаж голови і комірцевої зони. Я отримала справжнє задоволення. Виконувала масаж привітна тайка, але найголовніше те, що вона дипломований спеціаліст має медичну освіту, адже, що не кажи масаж є медичною процедурою. Дана процедура тайського масажу голови і комірцевої зони повністю знімає втому. Хочу запевнити, що масаж корисний тим, хто страждає від болів в спині, шиї. По завершенні процедури я відчула себе повністю оновленою людиною. Якщо ви плануєте отримати справжню насолоду від тайського масажу, то для цього краще вибрати салон СПА релакс. Після такого масажу я впевнена ви надовго забудете про втому і остеохондроз. Всім Рекомендую!

10 серпня 2018
Катерина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Діма-Бог. Спина перестала боліти після першого масажу.

9 серпня 2018
Владимир Зайченко

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐Салон высокого уровня. Даже немного необычно попасть в такое место в Хмельницком. Был у всех мастеров массажа. У каждого свои фишки в техниках. У тайки был пока у одной. На суботу записан ко второй, сравню. Никаких нареканий. Выхожу каждый раз отдохнувший и в хорошем настроение. Очень достойный отдых и сервис. Спасибо.

9 серпня 2018
Леся

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Сьогодні побувала на тайському масажі, отримала неймовірне задоволення! Тут дійсно працюють майстри своєї справи! Рекомендую всім!!!

6 серпня 2018
Ксенія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Дійсно високий рівень обслуговування! Неодноразово купувала подарункові сертифікати і чула захоплення! Вчора я теж відвідала хамам і тайський масаж і таке відчуття, що була у дорогому курорті. Супер професіоналізм майстрів. За це велика подяка і я рекомендую лише цей спа салон!

5 серпня 2018
Юлія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Дякую спа салону Спа релакс що стоврили у себе такий комфорт та чистоту! Я у вас відпочиваю щоразу душою і тілом! Дякую також що подзвонили і повідомили про приїзд тайок. Я в захваті від тайського масажу!!! Приходьте до Спа Релакс. Це п’ятизірковий курорт нашого міста 🙂

30 липня 2018
Оксана Згерская

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Если вы ищите место для релакса,это самое то,особенно тайский массаж,мне очень понравился Ойл массаж,делают настоящие тайки,рекомендую всем

30 липня 2018
Татьяна Марченкова

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Вчера была на процедуре гидрованна. Давно так не отдыхала, очень классно. Массажист Ярослава – крутой профессионал.

28 липня 2018
Леся Капітан

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Сьогодні побувала в салоні Spa Relax, на традиційному тайському масажі. Мені дуже сподобалось. Всім раджу відчути гармонію і насолодження від цієї процедури!

27 липня 2018
Альона

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Була на тайському масажі. Сервіс на високому рівні, а професіоналізм СПРАВЖНІХ тайок вражає. Я отримала не лише задоволення, а й розслаблення. Під час масажу здавалося, що душа десь в Таїланді, а тіло в легке і в раю. Приємні аромати і релаксуюча музика. Я придбала курс тайських масажів. Дякую спа салону за можливість оздоровлятися у нашому місті! Рекомендую усім!

25 липня 2018
Виктория Олеговна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Я в восторге от тайского массажа,-единственное место в Хмельницком, где есть настоящие тайки

24 липня 2018
Марина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Відвідала сеанс традиційного тайського масажу та фут масажу. Професійність та індивідуальний підхід майстра вражає! Майстер відчуває, де саме в тілі є проблеми і акцентує свою увагу на цих ділянках, ретельно розробляючи їх. Також щиро рекомендую усім спробувати фут масаж! Для втомлених ніг це просто знахідка!

23 липня 2018
Белінська О.М. та Матвєєва О.А.

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Хочемо подякувати майстрам та працівникам «Spa Relax»за чудові емоції та відчуття, які ми отримали під час процедури шоколадного обгортування. Особлива подяка Андрію та Катерині. Наполягаємо, щоб адміністрація обов’язково преміювала данних працівників за чуйність та майстерність 🙂

17 липня 2018
Роман

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐Получил от коллег в подарок ваш сертификат. Чесно, не большой любитель спа, но тайский массаж это нечто. Это кстати одна из причин почему отказал в вашей просьбе дать видео отзыв в салоне — минут 30 после массажа вообще не хотелось говорить и лишний раз двигаться. Колоссальная раслабленность и легкость в теле. Оставляю отзыв текстом. Ваш тайский массаж достоин самых хвалебных слов!

1 липня 2018
Сергій

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐Дякую! Дуже сподобалось! Дякую масажистці Ярославі

27 червня 2018
Ірина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Щиро вдячна за прекрасне обслуговування. Класно відпочила і оздоровилась. Чудовий настрій від перебування у Вашому закладі! Чистота, порядок, вічливість і добродушність персоналу. Бажаю гарним людям міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, успіхів у роботі і всього найкращого у житті.

3 травня 2018
Сухореброва Соломія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Благодарю чудесный Храм спокойствия души и здоровья тела за их существование! Спасибо так же жрицам-персоналу! Вы — волшебные! Вокруг чистота, приглушенный свет, божественный аромат и нежнейшая музыка! Так много ритуалов красоты в одном месте вижу впервые. Массажист-косметолог Светлана — высочайшего класса специалист! Я просто покорена комнатой отдыха! И у вас замечательный травяной чай…

3 травня 2018

Відео-відгуки про спа салон «Spa Relax»