Спободалось у нас? Маєте зауваження?
Залишіть відгук — Ваша думка формує нас! Дякуємо 🙂

Залишіть свій коментар та отримайте комплімент від закладу!

Маєте питання, що потребує особисто огбговорення?

   Телефонуйте 067 400 15 56

  Пишіть  sparelaxsvclub@gmail.com



Відгуки про спа центр «Spa Relax»


Valeriy

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Перший раз в житті ходив на тайський масаж. Хотів спробувати новий вид масажу. Дуже сподобалось, нестандартний підхід. Справжня тайка – це дуже колоритно! Відчуття після масажу такі, що ще 15 хв сидів на рецепштні та не хотів нікуди йти, відпочивав “головою”. Дякую, справжній відпочинок!

20 січня 2019
Оксана

⭐⭐⭐⭐⭐

Залишаю обіцяний відгук тут. Салон чудовий. У нас в місті просто немає з чим навіть зрівняти. Тайський масаж цілковита приголомшлива екзотика. Дякую!

12 січня 2019
Ульяна Вовк

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

В ‘Спа Релакс’ попала можно сказать случайно в дни, пока гостила у сестры. Теперь есть еще один повод приезжать в ваш замечательный салон и замечательный Хмельницкий. Чесно удивлена что таком не очень большом городе есть центры такого уровня. Ваш тайский массаж прекрасен во всех понятиях! Я выiла из кабинета в полном восторге!!! От души благодарна. В следующую поездку к Вам всенепременно!

19 грудня 2018
Леонід

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Мені у вас сподобалось. Вчора придбав сертифікат батькам. Хороший спа комплекс. Дякую.

23 грудня 2018
Савичева Оксана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Як для мене особисто, то це найкращий Spa Relax салон у місті Хмельницькому, тому, що чистота нереальна, всі полотенця білесенькі, аж скриплять, аромати манго, та тропічних фруктів можна почути ще з першого поверху,привітний персонал, усі спеціалісти дуже кваліфіковані, роботу свою люблять і її виконують на всі 1000%, в салоні я обслуговуюсь з першого дня відкриття, тут я із задоволенням ходжу на різні масажі до Світлани, ходжу на тайський масаж, обслуговуюсь у перукаря Ростіка, дуже подобається апаратний педикюр, який робить Леся, прибори використовується після апаратної стерилізації, також косметичні процедури роблю у Альонки, я завжди задоволена виконаною роботою. Спа релакс, це салон який об’єднав у собі різноманітні стилі масажу, перукарів, косметичні процедури та багато чого цікавого, персонал салону за найкращими цінами у Хмельницькому готовий втілити Ваші мрії у реальність. Рекомендую !! *****

1 листопада 2018
Jay Quelin

⭐⭐⭐⭐⭐

Went here twice during a few week stay. Both times enjoyed the steam room for an hour followed by a massage. Had one hot stone massage and it was wonderful and one relaxing massage which was also great. I had a pedicure and the lady that did it was awesome, probably one of the best paint jobs I’ve ever had. She was very gentle and took her time. The facility is very clean and the staff is friendly. One of the main ladies at the desk speaks English. The prices are very good. I highly recommend.

28 жовтня 2018
Julia

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Чисто і затишно. На масажі відпочила душею. У ваших дівчат руки від Бога! Дякую!

27 жовтня 2018
Marina

⭐⭐

Я залишилась не задоволена.Провели не повний спектор процедур на які я була записана,і по часу зробила все швидше на 30 хв раніше.
І завчасно не попередили що у наявності не має олії для повного комплексу процедури!!!

Відповідь Адміністрації.
За фактом отримання відгуку було проведено детальний аналіз ситуації наступним чином:

1) за камерами спостереження у коридорах спа-центру з’ясовано, що тривалість перебування клієнта на процедурі повністю відповідала її регламенту. Повний час перебування клієнтки у спа-зоні (не враховуючи передягання) 1 година 47 хвилин (тривалість процедури 1 година 30 хвилин). Спа-послуги клієнту були наданий у повному обсязі.2) за протоколом процедури «Обгортання» зволоження — це обов’язковий етап, який проводиться з використанням олії, молочка або лосьйону. Усі три засоби однаково-високої якості і використовуються у процедурі або а) за побажанням клієнта б) при відсутності одного засобу майстром рекомендується другий. Усі три засоби однаково-високої якості. Твердження відгуку цит. «завчасно не попередили що у наявності не має олії для повного комплексу» недоречне, адже повідомляти про відсутність засобу, який за протоколом повністю взаємозамінний іншим, не потрібно.
Як підсумок: відгук не є правдивим. Клієнту у спа-центрі «Spa Relax» був наданий повний спектр послуг з використанням якісної, відповідної процедурі косметики.

27 жовтня 2018
Катерина Пасічник

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Прохожу в SPA Relax “СВ-Клуб” курс тайського слім масажу і вакуумно-роликового масажу. Для мене самої несподіванка, наскільки ці процедури шикарно працюють в дуеті!!! Зараз маю разючі зміни. Бачу їх навіть по формі тіла — змінились стегна і сідниці. Шкіра пружна, гладенька, контур тіла чудовий (smiley) Ще дуже задоволена результатами в зоні живота і талії. Зміни дуууже помітні! Майже повністю зник живіт, який 3 роки після пологів вперто “не йшов”. Вже приміряю джинси і блузи студентських років ? І це дарує фантастичну впевненість ? Тому широ рекомендую «Spa Relax» усім, хто хоче швидко і якісно покращити форму тіла!

28 вересня 2018
Альона Мельниченко

⭐⭐⭐⭐⭐Доброго вечора усім!!
Хочу поділитися своїм релаксом з вами. Була на тайському масажі. Сервіс на високому рівні, а професіоналізм СПРАВЖНІХ тайок вражає. Я отримала не лише задоволення, а й розслаблення. Під час масажу здавалося, що душа десь в Таїланді, а тіло легке і в раю. ???Приємні аромати і релаксуюча музика. Дякую Спа Салону за можливість побувати на три метри від рівня неба.. Рекомендую усім!

10 серпня 2018
Оксана

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Неймовірно вдячна нашій екзотичній майстрині Енні за oil massage. ? На початку ми дуже активно спілкувались? і я була рада можливості попрактикувати свою англійську але вже на третій хвилині я зрозуміла, що язик мені вже не потрібен (dragonfly)і я прямо з кабінету спа вирушила у віртуальну подорож до (sun) сонячного та такого загадкового Тайланду. ?? Не зважаючи на повну росслабленість тіла я відчувала чітку ясність думок у моїй голові, певно це і є те відчуття золотої середини між інь і ян…

10 вересня 2018
Тетяна Мармолюк

⭐⭐⭐⭐⭐Вперше спробувала в салоні СПА релакс НОВИНКУ – Тайський масаж голови і комірцевої зони. Я отримала справжнє задоволення. Виконувала масаж привітна тайка, але найголовніше те, що вона дипломований спеціаліст має медичну освіту, адже, що не кажи масаж є медичною процедурою. Дана процедура тайського масажу голови і комірцевої зони повністю знімає втому. Хочу запевнити, що масаж корисний тим, хто страждає від болів в спині, шиї. По завершенні процедури я відчула себе повністю оновленою людиною. Якщо ви плануєте отримати справжню насолоду від тайського масажу, то для цього краще вибрати салон СПА релакс. Після такого масажу я впевнена ви надовго забудете про втому і остеохондроз. Всім Рекомендую!

10 серпня 2018
Катерина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Діма-Бог. Спина перестала боліти після першого масажу.

9 серпня 2018
Владимир Зайченко

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐Салон высокого уровня. Даже немного необычно попасть в такое место в Хмельницком. Был у всех мастеров массажа. У каждого свои фишки в техниках. У тайки был пока у одной. На суботу записан ко второй, сравню. Никаких нареканий. Выхожу каждый раз отдохнувший и в хорошем настроение. Очень достойный отдых и сервис. Спасибо.

9 серпня 2018
Леся

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Сьогодні побувала на тайському масажі, отримала неймовірне задоволення! Тут дійсно працюють майстри своєї справи! Рекомендую всім!!!

6 серпня 2018
Ксенія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Дійсно високий рівень обслуговування! Неодноразово купувала подарункові сертифікати і чула захоплення! Вчора я теж відвідала хамам і тайський масаж і таке відчуття, що була у дорогому курорті. Супер професіоналізм майстрів. За це велика подяка і я рекомендую лише цей спа салон!

5 серпня 2018
Юлія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Дякую спа салону Спа релакс що стоврили у себе такий комфорт та чистоту! Я у вас відпочиваю щоразу душою і тілом! Дякую також що подзвонили і повідомили про приїзд тайок. Я в захваті від тайського масажу!!! Приходьте до Спа Релакс. Це п’ятизірковий курорт нашого міста 🙂

30 липня 2018
Оксана Згерская

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐Если вы ищите место для релакса,это самое то,особенно тайский массаж,мне очень понравился Ойл массаж,делают настоящие тайки,рекомендую всем

30 липня 2018
Татьяна Марченкова

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Вчера была на процедуре гидрованна. Давно так не отдыхала, очень классно. Массажист Ярослава – крутой профессионал.

28 липня 2018
Леся Капітан

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Сьогодні побувала в салоні Spa Relax, на традиційному тайському масажі. Мені дуже сподобалось. Всім раджу відчути гармонію і насолодження від цієї процедури!

27 липня 2018
Альона

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Була на тайському масажі. Сервіс на високому рівні, а професіоналізм СПРАВЖНІХ тайок вражає. Я отримала не лише задоволення, а й розслаблення. Під час масажу здавалося, що душа десь в Таїланді, а тіло в легке і в раю. Приємні аромати і релаксуюча музика. Я придбала курс тайських масажів. Дякую спа салону за можливість оздоровлятися у нашому місті! Рекомендую усім!

25 липня 2018
Виктория Олеговна

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Я в восторге от тайского массажа,-единственное место в Хмельницком, где есть настоящие тайки

24 липня 2018
Марина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Відвідала сеанс традиційного тайського масажу та фут масажу. Професійність та індивідуальний підхід майстра вражає! Майстер відчуває, де саме в тілі є проблеми і акцентує свою увагу на цих ділянках, ретельно розробляючи їх. Також щиро рекомендую усім спробувати фут масаж! Для втомлених ніг це просто знахідка!

23 липня 2018
Белінська О.М. та Матвєєва О.А.

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Хочемо подякувати майстрам та працівникам «Spa Relax»за чудові емоції та відчуття, які ми отримали під час процедури шоколадного обгортування. Особлива подяка Андрію та Катерині. Наполягаємо, щоб адміністрація обов’язково преміювала данних працівників за чуйність та майстерність 🙂

17 липня 2018
Роман

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Получил от коллег в подарок ваш сертификат. Чесно, не большой любитель спа, но тайский массаж это нечто. Это кстати одна из причин почему отказал в вашей просьбе дать видео отзыв в салоне — минут 30 после массажа вообще не хотелось говорить и лишний раз двигаться. Колоссальная раслабленность и легкость в теле. Оставляю отзыв текстом. Ваш тайский массаж достоин самых хвалебных слов!

1 липня 2018
Сергій

отзывы мужчин о спа салоне Спа Релакс в Хмельницком

⭐⭐⭐⭐⭐

Дякую! Дуже сподобалось! Дякую масажистці Ярославі

27 червня 2018
Ірина

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Щиро вдячна за прекрасне обслуговування. Класно відпочила і оздоровилась. Чудовий настрій від перебування у Вашому закладі! Чистота, порядок, вічливість і добродушність персоналу. Бажаю гарним людям міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, успіхів у роботі і всього найкращого у житті.

3 травня 2018
Сухореброва Соломія

відгуки жінок про спа салон spa relax Хмельницький

⭐⭐⭐⭐⭐

Благодарю чудесный Храм спокойствия души и здоровья тела за их существование! Спасибо так же жрицам-персоналу! Вы — волшебные! Вокруг чистота, приглушенный свет, божественный аромат и нежнейшая музыка! Так много ритуалов красоты в одном месте вижу впервые. Массажист-косметолог Светлана — высочайшего класса специалист! Я просто покорена комнатой отдыха! И у вас замечательный травяной чай…

3 травня 2018

Відео-відгуки про спа салон «Spa Relax»



Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!